20.1.08

Yövaippoja, kestositeitä ja kaavoja

Hattivattineiti tuolla kertoo koko ajan, että "ei taa piiltää mattoon tyttö!" ja välillä sitten samalla piirtää kuitenkin... Aamulla yritti koskea saumurin neulaan ja koko ajan toisteli "ei saa koskea!".
Ei ihan osaa vielä noudattaa noita ohjeita :)

Tässä kuva Neidille tekemästäni vaipasta ja jo aiemmin mainitusta siteestä. Side on siis siitä collegepaidasta ja sille on parikin. Vaippa on yövaipaksi tarkoitettu, sillä ei noita päivällä juurikaan kulu. Ulkopuoli collegea, sisäpuoli bambujoustofroteeta ja sisällä imuina hamppua ja bambua (hieman erikokoiset, näkyy tikkauksissa) kerrokset. Taakse kiinnitetty läppä, jossa bambuhamppucollegea, vaippaflanellia ja päälimmäisenä bambujoustofroteeta. Kaava on otettu swaddlebeesin sisävaipasta, mutta on paljon reilumpi. Toinen samanlainen vaippa on tulossa, ulkokangas on vain tuosta collegepaidasta, muuten sama.


Eilen järjesteltiin tällainen tsi-vaippatapahtuma ja säästä huolimatta oli ihan mukavan tasaisesti porukkaa paikalla (vaikka kuvassa nyt ei yhtään olekaan). Tarjolla oli kaavoja, ohjeita, nepitystä, neulahuovutusta, tsi-vaippoja jne.


Neiti on nykyään hurjan kiinnostunut vaatteiden pukemisesta. Kohta saa itse jo päälle housut ja paidan. Pois päältä ei paitaa edes yritä ottaa, mutta onhan tuo pukeminen lämpöisempi vaihtoehto näin talvella :) Housujen päälle pikkarit ja toiset housut jne. Täytyyhän sitä nyt vaatetta olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!