7.1.08

Ompeluksia ja lomailua

Ollaan lomailtu oikein kunnolla ja joulun aikaan kierretty mummoloita viikon verran. Tänään sitten alkoi arki. Ja oikein mukavasti alkoikin kun päästiin pulkkamäkeen! :D Jee!

Tässä vielä kuva neidin joulun alla saamasta hiustenleikkauksesta. Aavistuksen vino, mutta äiti ei olekaan ammattilainen ;)Neiti pikkujouluissa käydessämme työnteli koko illan nukkea rattaissa ja aina nähdessään rattaat on kirkunut niitä työntämään. Omiahan hänellä ei ole ollut. Jouluna oli niin paljon tavaraa mukana, ettei saatu minun vanhoja nukenvaunuja mukaan mummolasta. Ne on sellaiset isot vaneriset siniset vaarin tekemät. Eivät ne täällä varmaan oikein toimisikaan kaiketi, kun on niin pienet tilat. Sorruimme sitten ostamaan tuollaiset reilusti alle kympin hintaiset nukenrattaat. Ja niitähän on sitten työnnetty! Vauva jos toinenkin saanut kyytiä :)


Neiti sai housut, kun Onnin veljelle liian iso collegepaita oli epäsopiva myös Onnille. Hihoista tuli housut ja etu- ja takakappaleista vaipan päälipuoli ja kestositeiden alapuolia. Olen tässä leikellyt urakalla ommeltavaa, sillä sain ompeluaikaa joululahjaksi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!