3.9.07

Isomummimuistoja, kurahousut ja flunssaTuossa kuvassa on mymmeli suosikki puuhassaan, eli osoittamassa sormella ja opettelemassa uusia sanoja. Jalassa on äiteen häthätää valmistamat housut Luhdan tehtaanmyymälästä ostetusta kosteussuojatusta kankaasta. Kaava on tuo hyväksi koettu Juju-kirjan housun kaava, jolla yhdet koeversiot olen tytölle tehnyt Onnin vanhasta paidasta. Näihin nyt tein vuorinkin, ajattelin kosteussuojan kestävän paremmin. Vielä kun neppipressi saapuisi, niin pääsisi viimeistelemään nuo, nuken vaipan ja samaisesta keltaisesta kosteussuojakankaasta tehdyn haalarin, sekä äidilleni tekemän paidan.

Olemme olleet neidin kanssa tämän viikonlopun aivan sairaina flunssassa. Jäi sitten pääsemättä isän hääjuhliinkin. Olisi ollut niin hienoa päästä sinne, mutta ei sitä oikein 38,5'C kuumeessa jaksa :/


Eilen illalla yhdeksän aikaan äidin äitini kuoli. Hän oli ollut jo pitkään huonossa kunnossa ja tiesimme lähdön olevan lähellä. Äitini oli hänen luonaan. Mymmelin kanssa olimme aina käyneet katsomassa isomummia ja hän tunnistikin aina isomummin "mummiksi". Yllä oleva kuva on otettu viime joulukuun alussa. Silloin neiti oli vasta 6,5kk, vaikkakin jo semmoiset 11 kiloa ja isomummin oli hankala jaksaa pitää häntä sylissä. Kummasti häneltä aina voimia löytyi, kun mymmeli tuli paikalle :)

Tämä kirjoitus julkaistu myöhässä, mutta alkuperäisellä päivämäärällä. Oli odottelemassa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!