1.2.07

Ensimmäinen hammasPikkuinen kultamme on taas kasvanut paljon. Tänään oli tuo 8kk neuvolakäynti (kaksi viikkoa myöhässä) ja pituutta ja painoa oli tullut paljon. Nuo niin ratkaisevat mitat ovat nyt 12,62 kg ja 75,6 cm. Mymmeli sai ensimmäisen hampaansa 29.1.07 ja toinen on tulossa viereen alas ihan minä päivänä vain. Äidin on nyt hyvä elää toivossa, että yöt rauhoittuisivat hetkeksi jos vaan vatsa ei vaivaa. Mymmeli on alkanut kokeilemaan suutaan ja hammastaan leluihin. Mutta vain vähäsen.

Lelujen kanssa mymmeli on jo aika taitava yleensäkin. Helistintä helistää ensin toisessa kädessä ja näppärästi vaihtaa toiseen käteen ja taas helistää ja sitten taas vaihtaa jne. Hän on kiinnostunut uudestaan vanhoista leluistaan ja löytää niistä uusia yksityiskohtia ja uutta leikittävää.

Tänään alkoi nenä valua ja pieni kulta on aivastellut pitkin päivää. Nyt onnistuu nukkuminen vain äidin sylissä, koska olo on kurja ja nenä tukkoinen. Toivottavasti flunssa menee pian ohi.

Tuossa kuvassa ylhäällä on mymmeli uudessa taskuvaipassaan. Sain vihdoin valmiiksi kaksi neljästä keskeneräisestä Breathable PUL -vaipasta. Toisen sisäpinta on bambuhamppua ja toisen bambupuuvillacollegea. Mukavasti ovat toimineet molemmat ja matsku on ihanan pehmeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!