22.11.06

Puolenvuoden kriisi

Voi ei! Aika kuluu niin nopeasti. Mymmeli on kohta jo taapero! Hän istuu, nousee potalta seisomaan (horjuen, tukea vasten), syö kiinteitä (hyvin heikolla menestyksellä) ja alkaa vierastaa. On jo siirtynyt kaksiin päiväuniin lähes kokonaan. Joinain päivinä nukkuu kolmet unet.

Jo kiinteiden aloitus oli minulle kriisi. Nyt hän välillä tuntuu niin isolta ja harvemmin enää vauvalta. Vaikka onhan hän vielä vauva, mutta omaa tahtoa alkaa olla jo ilmassa :) Iik, mitäköhän on tulossa. Alla olevassa kuvassa tyttösemme maistelee ensimmäistä kertaa kiinteitä. (Kauluri on saatu, ei ostettu. Minäkö disneyvastainen :O )Kestovaippahulinat olivat ja tuli selitettyä ihmisille kaikennäköistä esitellessä vaippoja yhdistyksen esittelypisteessä. Toivotavasti eivät menneet aivan sekaisin. Itse en juuri ehtinyt hulinoimaan, vain noutamaan omat tilaukseni. Juu, tuli tilattua muutama vaippa ja kankaan pala. Ihan hyvähän se on olla uusia vaippoja, kun tyttömme kasvaa ulos edellisistä. Mymmeli vain tällä hetkellä tarvitsee niitä niin vähän. Menee vuorokausikin niin, että kaikki pissat tulevat pottaan. Tietysti se on aivan minun omasta aktiivisuudestani kiinni ja siitä huvittaako häntä käydä vessassa.

Tässä on tasku-/kuorivaippa, jonka tein yksinkertaisesta fleecestä ja Malden Millsin kuivaliinaneuloksesta. Muuten hyvä, mutta jos tulee isot pissat, niin ulkopuoli tulee sen verran kosteaksi, että tytön reidet punertuu :( On jäänyt aika lailla käyttämättä.Tässä kirpparilöytöni. Nämä kaikki maksoivat yhteensä 4 € Vermon tämän vuoden vikalla kirpparilla. Mittanauhan liimasin työpöydän reunaan, missä se on tosi kätsy. Ruskovillan hahtuvasta tehdyt hehtokokoiset housut, ovat olleet ihan uskomattoman hyvät yövillikset! Kaksoisneulaa ja bambupuikkoja en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta odotakaapas vähän :)Tässä ovat kavereiden lapsille tekemäni harkkahousut. Ulkopuoli on yksinkertaista Ikean fleeceä ja sisäpuoli tyynyliinaa. Imuina on pyyhefroteeta. Ei varmasti täysin pissoja pidä, mutta estää suuremmat vahingot :)


Tässä kaksi vaippaa, joista pienempi meni kaverini pienelle vauvalle (nepitettynä :) ja toinen on meillä käytössä. Tosin tuo veluuri on vaaleampaa, kuin kuvasta ehkä saa käsityksen. Oikein hyvä tuo meidän on ollut käytössä, mutta hieman matala malli. Olikohan tämä nyt se Mama Birdin kaava, varmaankin. Meidän on se isompi koko, ja toinen pienempi.Tässä on mymmelille tekemäni retrovaippa. Ulkokuosi on Ummalullalta saamani retrovelourpala. Kiitoksia siitä! Sisälläkin on velouria, ruosteen väristä. Kaava on ihan omasta päästä ja vaatii vielä hieman viilausta ;)Tämä vaippa taas on Swaddletyyppinen tasku. Ulkona on 1mil PUL ja sisäpuoli on bambuhamppua. Loistavasti toiminut, täytyy sanoa. Kivan kapea, mutta paremmat säädöt kuin Swaddlessa.


Hulinoilta sain noudettua tämän XL-Cuddlen. Ja säätövaraa riittää, kuten kuvasta näkyy :) Kerrankin. Tämä vaippa on hyvä päivävaippa, tai yöksikin sen saa sullottua täyteen lisäimuja.

1 kommentti:

  1. Oletpa tehnyt kauniita vaippuleita ja harkkapökiä. Ja kivat löydötkin olet kirpparilta tehnyt (*hiukan kade, kade, kade*) ;).

    Niin ne vauvat vaan kasvaa ja kohta ei olekkaan enää vauvaa vaan leikki-ikänen :/.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!