13.10.06

Pitkästä aikaa...

...täällä taas kirjoittamassa. Tiuhti on kasvanut ja kehittynyt ihan mahdottomasti ja varmaankin tuossa kehityshuumassa on mennyt unirytmi ihan metsään. Toivottavasti se siitä korjaantuu.

Tiuhti osaa jo tarttua leluun ja irroittaa otteen. Ensin hän siis alkoi tarttua kiinni kaikkeen heti kun käteen vähänkään osui mikään. Vieläkin se pikku käsi pumppaa mukavasti äidin kaulavaltimoita, kun sinne päin sattuu osumaan tai ihan mihin muuhun mukavan tuntuiseen kohtaan vain. Seuraavalla viikolla hän sitten opetteli irroittamaan otteen ja tartuttuaan päästi heti irti. Aiemmin mokomat lelut eivät millään meinanneet irrota kädestä vaikka kuinka heilutti. Lisäksi tiuhti on alkanut katselemaan käsiään uudella mielenkiinnolla. Luulen, että hän on tajunnut omistavansa sormet, nuo hassut makkarat, jotka kiemurtelevat käsivarrenpäässä. Samoin hän sitterissä ja Bumbossa istuessa katselee jalkojaan, heiluttaa niitä, tarttuu varpaisiin ja toistaa tätä. Kummat nuo jalat. Osaa hän niitä käyttääkin jo vähän ja sutii niillä maata vatsalla ollessaan.

Seuraava suuri opettelun aihe on istuminen. Siis tiuhtihan osaa jo istua (noin kaksi sekuntia;) ja harjoittelee innolla. Ammeessa hän on oikea vesipeto roiskii ja potkii vettä minkä ehtii.Tässä on kuvassa ne kauan odotetut IgunWillyt ja onpa aivan ihanat! Jos oisin rikas, niin näitä ois meillä koko värisuora :) Mutta täytyy nyt yrittää itse väkertää noilla puikoilla, jos vaikka nuo cargo-housut Loftista valmistuisi vaikka joku päivä ;)


Tässä kuva vaipoista ja siteestä, jotka lähtivät meiltä Viipuriin. No meni sinne muutama muukin, jotka löytyivät laatikon perukoilta. Kaikenkaikkiaan sinnehän oli lähtenyt varsin roima saalis vaippoja ja muita tarvikkeita, jotta onnea vaan matkaan!

Nyt olen väkerrellyt oikein urakalla vaippoja, kun äiti lainasi saumuriaan lomansa ajaksi. Joten niistä sitten seuraavalla kerralla lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!