7.9.06

Vaippavaihto, toinen kääntyminen ja flunssa

Täytyi laittaa tähän vielä tuon ensimmäisen vaippavaihtovaipan kuva. Siis siitä pahamaineisesta reijästä. Tuo vaippa on nyt ollut meillä muutaman kerran tiuhtilla päällä. Se on pehmeäpintainen ja imevä, mutta röyhelöt ovat jäykät ja taipuvat ihoa vasten. En tiedä miten pitäisi pommeja, varmaan vuotaisi. Harmi, kun muuten on niin kiva. Sisällä oleva flanelli oli tässä vaipassa jo täysin kutistunutta, joten nyt se on sitten rutussa, kun bambu on kutistunut ihan kunnolla.


Tässä sitten kuva siitä vaippakokonaisuudesta, joka Eevikselle lähti. Laitoin mukaan tuolle yllä olevalle vaipalle tekemäni omppukuoren, kun se oli kuitenkin heitä ajatellen tehty. Oranssi on sitten taas riittävän iso tuolle uudelle sisävaipalle.Tämän vaipan tein veluurista ja sherpasta pinnat, imuina vaipassa 2x ohut flanelli +2x bambupuuvilla fleece. Lisäimussa on myllymuksujen kuivaliina-flanelli-bambupuuvillafleece-sherpa. (Ja sherpa on siis puuvillafleeceä) Tästä vaipasta tuli paljon joustavampi ja pehmoisempi. Kaavana käytin ihan alkuperäisen kokoista CuddleBuns StandardCut -kaavaa. En ole koskaan Igun valmistamaa Cuddle XL:ä nähnyt, mutta epäilen tämän olevan sen kokoinen.

En ole aiemmin sherpaa käyttänyt, joten tämä oli taas vähän tällainen kokeilu. Toivottavasti Eevis antaa anteeksi.

Neppejä oli hankalaa saada riviin tähän vaippaan, koska kangas venyi joka suuntaan.Tämän Mama Birdin pienellä kaavalla tehdyn vaipan tein tuossa jossain välissä, ihan vain kaavan kokeilu mielessä. Pienihän se meille on, mutta kyllä se Viipuriin kelpaa :) Muuten ihan hyvän mallinen kyllä.


Tässä kuvat sitten niistä ihanuuksista, jotka me saimme Kestovaippavaippavaihdossa Merithiltä!


Nämä aivan ihanat villikset! Pesin ne vielä kerran ja nyt ne ovat olleet yökäytössäkin :)


Tämä raitaisa ihanuus on Pikkuiselle aivan täydellisesti istuva Igu-tyyppinen vaippa. Tarrat menevät edestä yhteen juuri sopivasti. Kuivaa nopeasti ja on imukykyinen! Vielä kun tietäisi, mitä kuminauhaa tuossa on käytetty, kun on niin joustavaa??


Ja lopuksi hieman tiuhtiuutisia! Tyttö kääntyy nyt sujuvasti kummankin kyljen kautta vatsalleen. Äänen käyttö on myös aika laaja-alaista. Hän siis tykkää kirkua. Tää on just se vaihe, kun oma ääni on ihan ihme juttu. Vatsalleen päästyään usein huutaa kuin variksen säikytin, kun siinä ei sitten niin kivaa olekaan olla.

Meille tuli flunssa viime lauantaina. Oikein kunnollinen sellainen. Tiuhtilla on vielä kuumetta ja se on ihan sairas. Särkylääkkeestä sillä menee vatsa ihan vetiseksi, mutta ilmankaan en oikein voi toista pitää, kun olo on niin surkea. Ei parka saa nukuttua ilman lääkettä. Jos nyt vielä tämän päivän tuota antaa ja jos ei olo kohene niin lääkäriin on mentävä. Ne reissut ovat vain niin rankkoja, että niistä tulee kipeämmäksi ja saattaa saada vielä muutaman pöpön kaupan päälle. Onneksi hän nyt vielä jaksaa hereillä ollessaan jokeltaa ja sätkiä. Ei siis voi olla ihan huonona. Tarkkailemme tilannetta.

Tuossa kuva uudesta Bumbostamme, tiuhti on siinä ensi kertaa istumassa. Hauska vekotin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!