31.8.06

Kääntyminen, neppejä ja vaippavaihto

Täytyy ihan aloittaa tällä: Tällainen tuli pesukoneesta yksi päivä. Siis me käytämme ihan tavallista pesuainetta pyykinpesussa, tämä ei ole mikään uusi pesupähkinä.


!Bambu doubler oli mennyt pesupalloon. En tiedä miten se sinne mahtui, mutta näin kävi. Sukkia ja sen sellaista pientä on ennenkin palloon mennyt. Toisinaan pesupallo on aivan rutussa kun se tulee koneesta hyvin lingottuna, joten en epäile etteikö kova linkous myös kuluttaisi vaatteita.

Tuossa yllä on kuva samaisesta vaipasta, jonka tein kesällä. Ainoa erotus on nuo uudet hienot nepit! Kävimme viikonloppuna Viikin vaippahulinoilla, jossa melkein koko aika meni nepittäessä. Siis myös Micken, joka vastasi nepityksestä. Hänelle kuuluu suurkiitos 80 nepin laittamisesta! *kumartaa syvään*


Edellisen yön vähät uneni kostautuivat ja tähän kovanonnen Kestovaippavaihto-vaippaan tuli neppejä väärin päin ja väärään paikkaan. No väärin päin menneet saatiin vaihdettua toisin päin. Mutta ylimääräinen neppi aiheutti reijän kankaaseen, mikä harmittaa niin, että on tehtävä uusi vaippa. No onneksi Pompolissa voi nykyään nepittää :)

Ja nyt sitten suuri uutinen!!! Pikkuinen tiuhtimme on oppinut toissapäivänä kääntymään vatsalleen!!! Ja voisivatko vanhemmat enää olla ylpeämpiä lapsosestaan :) Tässä kuvassa on ensimmäisiä kääntymisiä menossa. Tuo pää mokoma on vaan niin raskas, että sen nostaminen vaatiikin sitä tekniikkaa. No nyt sitä alkaa jo löytyä ja kääntymisnopeuskin on huima. Huomenna täytyy laittaa hoitopöytä uusiksi, kun tyttömme kääntyilee siinäkin ja raivaa tavaroita tieltään.Tänään oli rankka päivä. Aamulla ystäväni oli kylässä, päivällä tiuhtin nukkuessa ompelin tuon alla olevan vaipan ja iltapäivällä kävimme ensimmäistä kertaa muskarissa, joka oli muuten aika liikunnallinen ja musiikillisesti haastava. Tiuhti oli muskarin jälkeen niin väsynyt, että nukahti heti ruokaa saatuaan. Kävimme vielä sitten Ummalullan kankaita ostamassa ja turisemassa mukavia. Pääsipä pikkuinen kokeilemaan Bumboa ja siitä täytyi ottaa isukillekin kuva, hän kun on Ruotsin maalla työreissulla. Eikö ole suloinen tuo tyttö!?!


Tässä on nyt vielä kuvat siitä vaipasta. Kokeilin Mialan vaippakuorenkaavaa sisätaskuna. Vaippa on vain himpun liian leveä, matala ja takasiivekkeet lyhyet, eli kaikenkaikkiaan liian pieni, jos nyt tuon sepustukseni oikein luin. Nyt kun katsoin Mialan sivulta, niin vaippa on siinä 8,2 kiloisen vuoden vanhan lapsen päällä vielä sopiva. (No joo, *syvä houkaus*) Pesutarrat täytyy vielä lisätä, niin sitten on valmis. Tämä kangas on kyllä ihana! Teen siitä vielä muutaman muunkin vaipan ;)


1 kommentti:

  1. Kääntymisonnittelut Tiuhtille!! Meillä muuten kuopuksen nimi oli odotusaikana Viuhti :D :D

    Voi ei, miks mokia tulee silloin kun jokin tuote on menossa toiselle käyttäjälle...usein se näin on. Itselle kun tekee niin kaikki ok mutta toiselle jos teet niin annas olla...pian tuli joku moka. Tosi harmi että vaippaan tuli reikä :/

    Mä en ole käyttänyt lainkaan pesupalloa, siis ikinä. Aika hauskan näköinen Bambu doubler mytterö :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!