2.8.06

Klik Klik Klik

Olen kasvattanut vaippavarastoamme klikkailemalla nettikaupoista vaippoja ja myös ihan käytettyjä Kestovaippainfon kirpparilta. Nyt kun suurin osa vaipoista on saapunut (kirpparin vaipoista kaikki) alkaa vaippapaniikki hieman hellittää. Nyt riittää että pesee vaippoja kerran päivässä.

Harmillista vain on, että pikku mymmelin peppu tuli yöllä todella punaiseksi pepun poskista, mitä ei aiemmin ole tapahtunut. Epäilen, että syy on microfleecen. Hänellä kun oli alkuyön fuzzit ja hän nukkui reilut 5h! ja sen jälkeen vielä n. 3,5h Ronjan tuplabambuläpässä, jossa oli microfleece ihoa vasten. Täytyy jatkossa laittaa hänelle kuivaliina fleecen päälle tai Ronjassa käyttää päälimmäisenä bambuläppää. Eilen vielä ihastelin, kuinka tyttösen pepun iho on niin suloisen siloinen ja hyväkuntoinen ja nyt sitten tämä. :( Fuzzin fleecenkin pitäisi olla läpäisevä kun on pesty useasti Ecover Delicatella ja viimeisimmäksi vielä 95'C Allegrolla. Imuna ollut Ronjan isompi bambuimu oli kyllä varsin märkä, muttei aivan litimärkä. Olisin kyllä laittanut enemmän imuja jos olisin tiennyt mymmelin nukkuvan niin pitkään, hän kun on viime aikoina nukkunut vain n. 2,5h unia yöllä ja sitten halunnut ruokaa.

Illalla olin aivan varma, että minulta maito loppuu, kun tuntui että tytöllä on jatkuvasti nälkä ja rinnat ovat ihan tyhjät. Kai hän sitten vain tankkasi kunnolla yötä varten. Ja varmaan hän sai paremmin maitoa illalla kun laitoin rintakumin koska hänelle ei enää muuten kelvannut. Joten varmaankin käytän illalla viimeiseksi jatkossakin rintakumia, niin saa sitten tyttö tarpeeksi tankattua yötä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!