21.7.06

Mummut ja retro

Kokeilin tehdä Mummut M-kaavalla Polarfleecestä taskuvaipan ja imun pyyhefroteesta (3krs), pellavasta (1 ohut krs) ja alimpana Polarfleece kerros. Tämän näköinen siitä tuli.Harmi vaan, ettei se toimi taskuna koska fleece ei päästä mitään läpi. Kuorena ja imuna toimii kylläkin. Istuvuus on hyvä, vaikka M-koko on kaiketi tarkoitettu hieman isommille. Ainoastaan etuosa tuntuu navan kohdalta turhaan pyöreältä. Ainakin vielä.

Lisäksi tein vielä samoista materiaaleista tiiman muotoisia imuja Kestovaippainfon sisävaipan imun kaavalla. Hyvin ovat toimineet! Olen jopa taitellut niitä origamitaitoksisen harson sisälle. Antavat sille hyvin ryhtiä ja muotoa.Tästä vaipasta tuli aivan ihanan retro! Laitoin ulkopuolelle 2 krs vanhaa pyyhefroteeta ja sisään kerroksen sitä sydänjoustofroteeta. Välissä on tasku. Hyvin on toiminut vaikka kuminauha ei ihan jaksa kahta froteekerrosta tiukalle vetää. Yllätävän kauan kuivaa tosin.Seuraavaksi olisi tulossa useita kuorikokeiluja ja muotoonommeltu sisävaippa pyyhefroteesta ja flanellista.

Kestovaippavaihtokin on jo alkanut ja sain ohjeita vaippaa varten. En ole vielä ihan päättänyt minkälaisen kokonaisuuden teen. Täytyy katsoa miten nuo materiaalit toimivat kuorissa, niin sitten tiedän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!