8.7.06

Elävä puhallin

Kävimme torstaina neuvolalääkärillä tarkastuksessa. Prinsessa oli 61 cm ja 6140 g. Paino alkaa jakaantua tasaisesti nilkoista ylöspäin. Jalkaterät alkavat näyttää normaalikokoisilta ;)


Tytön hoitopöydän yläpuolella on iso pehmoauringonkukka, jolla on hymynaama. Onnin sisko toi sen Espanjasta. Kun tulimme kotiin mummolasta viime viikonloppuna, huomasi tyttö kukan. Hän on siitä lähtien jokeltanut ja hymyillyt sille kuin parhaalle ystävälle.

Nämä helteet ovat olleet pikkuiselle hankalia, kun on niin kuuma, etenkin iltaisin. Olenkin joutunut keksimään keinoja, jotta saan hänet syömään silloin. Puhaltelu ja rintakumi auttavat. Ja kyllä hän syökin. Tänäänkin tunnin verran yhtämittaa. Ihan hyvähän se on, ettei kuivu.Tein Kestovaippainfon kaavalla tällaisen fleecekuoren. Se on toiminut kuin unelma! Viime yönä siinä oli pari kertaa aivan litimärkä harso+bambu doubler sisällä, mutta fleece ei tuntunut edes kostealta! Aika iso paketti niistä kaikista tulee, mutta ei se yöllä haittaa. Nyt varsinkaan kun ei vaatteita tarvitse.

Olemme jo neljättä päivää täyskestoilijoita! Jee! Ihanaa! Pesukone pyörii päivittäin, mutta hyvä niin. Ei se vajaana pyöri. Tein lisäimuja, joita olemme käyttäneet harsojen kanssa, niiden avulla emme ole tarvineet kertakäyttövaippoja lainkaan :)

Ilmoittauduin Kestovaippavaihtoonkin. Odotan innolla millaista kokonaisuutta pääsen tekemään. Jännittää.

Eilen uskaltauduin jättämään pikkuisen Onnin hoiviin siksi aikaa kun kävin kampaajalla (jo oli aikakin, kun viimeksi puolisen vuotta sitten). Kyllä se aluksi hirvitti, mutta hyvin olivat pärjänneet kahdestaan. On se Onni vaan taitava :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudestaan!